Over ons

Over Webbice

Sinds 2017 leveren wij webdiensten. Op dit moment bestaan we uit twee jonge, gemotiveerde ondernemers met passie voor IT, die dit graag de wereld in willen brengen.


Mijlpalen en doelstellingen

  • Oprichting Webbice
  • VPS Server
  • Eigen apparatuur

1 - Oprichting Webbice - 21 november 2017

Webbice is opgericht als Vennootschap onder Firma, gevestigd te Nieuw-Amsterdam. Werkend vanuit een kantoor aan huis en voortkomend uit een hobby en een ambitie om met een onderneming onze kennis en kunde te delen en verspreiden.


2 - VPS Server - 21 november 2017

We zijn begonnen met het hosten van websites op een gehuurde VPS Server (Virtual Private Server). Dit was met een capaciteit van 800Gb een prima op lossing om mee te starten.


3 - Eigen apparatuur

Op dit moment zijn we bezig om eigen apparatuur (twee servers geimporteerd uit Amerika) te configureren en te testen. Met een schaalbare opslagcapaciteit beginnend met 30Tb (30.000GB) genoeg ruimte om een tijd vooruit te kunnen!

Deze servers worden geplaatst in een datacenter in Meppel, waar voorzieningen als stroom, backupstroom, koeling en fysieke en virtuele beveiliging top geregeld zijn.


4 - 1000e klant

Het is een prachtige mijlpaal om onze 1000e klant te mogen onthalen.


5 - Eigen pand

Om klanten beter te ontvangen en meer professionaliteit uit te stralen, ambiëren een eigen kantoorpand.Wat kun je van ons verwachten

Tevredenheid op één

Wij zijn pas blij als jij blij bent. Bij Webbice leveren een product waarvan we willen dat je er trots op bent!

We staan paraat

Kom je ergens niet uit of ervaar je problemen? We helpen je graag!

Up-to-date

Om goed in de digitale wereld mee te kunnen komen doen wij ons best up-to-date te blijven. Dit op het gebied van dienstverlening, maar ook te techniek achter de schermen.